Nøstenett - Dine nøster, rett hjem!
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,00

Forsendelse og retur

LEVERING

Får vi ordren din innen kl 13 vil ordren normalt sett bli sendt samme dag (hverdager) men senest innen 1-3 dager.
Om vi ikke klarer dette, vil du motta en mail fra oss med videre informasjon.(Gjelder ikke produkter med produksjonstid)

Sjekk alltid om pakken og innholdet er uskadet ved mottak. Om innholdet er skadet, Tar du kontakt med oss. Vi tar forbehold om at vi kan være utsolgt for en vare, og at fargene kan avvike noe fra produsentens foto. 

Siden vi vakumpakker mye av garnet blir det levert i postkassen. Du vil få en melding og mail fra Posten vedrørende din forsendelse når den er levert i postkassen.

Avhengig av ordrestørrelse vil pakken bli sendt som Mypack Collect eller Pakke i postkassen. Ordrer over 2kg vil bli sendt som Mypack Collect og du vil få sendingsnummer på e-post. Er ordren under 2kg vil det normalt sett bli sendt som pakkei postkassen og levert i postkassen. Leveringstiden til posten er 2-7 dager. 

14 dagers angrefrist

I henhold til kjøpsloven har du 14 dagers angrefrist ved kjøp på internett. Returomkostninger dekkes av kjøper. Ved retur av varer skal varen returneres i den stand den ble mottatt i, ubrukt og i orginal emballasje. Skjema for angrerett vil du motta på mail når ordren er sendt. Fyll ut skjermaet og send varene tilbake til:

Nøstenett
Stanseveien 4
0975 Oslo

Hele ordrebeløpet vil bli refundert til deg så snart vi har motatt varen.

Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke