Nøstenett - Dine nøster, rett hjem!
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,00

Forsendelse og retur

LEVERING

Får vi ordren din innen kl 13 vil ordren normalt sett bli sendt samme dag (hverdager) men senest innen 1-3 dager Om vi ikke klarer dette, vil du motta en mail fra oss med videre informasjon. Sjekk alltid om pakken og innholdet er uskadet ved mottak på Posten. Om innholdet er skadet, fyller du ut et skadeskjema på Posten, dette må gjøres for at varen skal erstattes fra oss. Vi tar forbehold om at vi kan være utsolgt for en vare, og at fargene kan avvike noe fra produsentens foto. 

Alle ordrer blir sendt med Posten Norge. Du betaler maks 45,- kr i frakt og kjøper du for over kr 499,- kr (uten frakt tillegget) spanderer vi frakten. (Gjelder ikke elektroniske gavekort)

Avhengig av ordrestørrelse vil pakken bli sendt som servicepakke eller brev. Ordrer over 2kg vil bli sendt som servicepakke og du vil få sendingsnummer på e-post. Er ordren under 2kg vil det bli sendt som pakke i postkasse. Leveringstiden til posten er 1-3 dager. 

14 dagers angrefrist

I henhold til kjøpsloven har du 14 dagers angrefrist ved kjøp på internett. Returomkostninger dekkes av kjøper. Ved retur av varer skal varen returneres i den stand den ble mottatt i, ubrukt og i orginal emballasje. Skjema for angrerett vil du motta på mail når ordren er sendt. Fyll ut skjermaet og send varene tilbake til:

Nøstenett
Stanseveien 4
0975 Oslo

Hele ordrebeløpet vil bli refundert til deg så snart vi har motatt varen.

Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke